Events

Sep, Salon Promotion @ Angsana Johor Bahru Mall

  • Acara   : Nawraa17 Hair Studio Promotion
  • Lokasi  : Level 4, Angsana Johor Bahru Mall

PROMOTION

Hai gurls,berita baik untuk korang yg masih belum cuba PROMO RM100 & Package Rebonding / Soft Rebonding. RM100 termasuk ( wash , cut , scalp treatment & hair treatment ) hanya RM 100 sahaja. Dan kalau ada yang nak buat rebond / soft rebond, boleh grab package promotion khas utk rebond juga ya ,murah tauu sebab harga ni untuk SEMUA paras rambut , tak ada extra charge untuk ‘extra long’ .

Bukan tu je, package rebond ni dah siap dengn Hair treatment & cut skali tauu . Mmg berbaloi sangat2..korang mestii cuba ok.

Kita juga ada menyediakan bilik khas (bilik Muslimah) untuk wanita bertudung , jangan risau staff semua perempuan. Book sekarang

Write a comment

Contact to Listing Owner

Captcha Code